Vilniaus vorai jau nupynė 800 tinklų Ukrainai!

12 July, 2024

Prekybos centro CUP 4-ame aukšte įsikūrę maskuojamuosius tinklus Ukrainos gynėjams pinantys „Vilniaus vorai” Valstybės ir Tautinės giesmės dieną įamžino 800-uoju tinklu. Dabar visų pintų tinklų plotas viršija net 5,5 ha! 

Vilniaus vorai” savo veiklą pradėjo 2022-ųjų metų balandžio viduryje ir nuo tada dirba itin reikšmingą ir reikalingą darbą siekiant padėti Ukrainai, nes tinklų poreikis yra nuolatinis ir vis augantis. 

Pamatyti „Vilniaus vorų” darbo rezultatą skaičiuojantį skaitiklį bei paremti jų veiklą finansiškai galima atidarius šią nuorodą ir paspaudus mygtuką AUKOTI: https://vilniausvorai.lt. Taip pat yra galimybė sudaryti paramos sutartį norint paaukoti įmonės vardu. Kiekvieną Jūsų skirtą eurą „Vilniaus vorų” savanoriai pavers apie 1 kv. metro tinklu. 

Nauji savanoriai labai laukiami kiekvieną darbo dieną 18-21 val. 4-ame prekybos centro CUP aukšte. Pavieniams savanoriams registracija nebūtina, tačiau žmonių grupėms (10 ar daugiau asmenų) atvykimo laiką būtina suderinti iš anksto. Kilus klausimams galima susisiekti ir el. paštu: info@vilniausvorai.lt. 

Kartu iki pergalės!

cup-vilniaus-vorai-1
cup-vilniaus-vorai-2
cup-vilniaus-vorai-3