Didžiausiu terasų skaičiumi garsėjančiame sostinės centre įsikūrusiame prekybos centre CUP – nauja terasų banga. Kartu su nauju projektu 2,5 karto padidėjo poilsio zonos plotas pirmajame prekybos centro aukšte, o ši erdvė įgijo naują rūbą. Moderniai įrengtas ir apšviečiamas terasas su gausiais dekoratyviais vazoniniais augalais papildė išmanios bioklimatinės pergolės, leidžiančios džiaugtis terasomis bet kokiu oru. Terasoms įrengti ir atnaujinti panaudotas natūralus maumedis, visas šias erdves dabar puošia net 100 stilingų vazonų su daugiau nei 400 gyvų augalų – hortenzijomis, smilgomis, viksvomis, dekoratyvinėmis pušelėmis. Dizainerių apgalvotas apšvietimas, kuriam panaudota apie pusė kilometro dekoratyvių lempučių instaliacijų – tai vakarais dar labiau pabrėžia naujų kompozicijų grožį, kuriuo nuo šiol galės džiaugtis dar daugiau lankytojų. Pustrečio karto padidėjusiame pirmame aukšte esančioje poilsio zonoje dabar – 200 sėdimų vietų.
Šio sezono CUP naujiena kavos gurmanams – birželio mėnesį duris atvėrusi Julius Meinl kavinė, kviečianti patirti Austrijos sostinės Vienos kavos meistrų kokybę. Šio projekto garantas – į UNESCO nematerialaus kultūros paveldo sąrašą įtraukta Vienos kavos namų kultūra, kur kavos namai – vieta kuriantiems žmonėms: čia galima ateiti skaityti, rašyti, dirbti ar su pasimėgavimu išgyventi ramybės akimirką, atsigaivinti kokybiškais ledais.
Toje pačioje terasų zonoje įsikūrusi ir miesto kavos kultūroje pasižymėjusi „Caif Cafe“, prie kavos siūlanti gardžių, šviežių desertų ir specialiai kavinei ruošiamų užkandžių. Čia ir sumuštinių rojumi tituluojamas restoranas „Subway“, paruošiantis sumuštinius pagal individualius pageidavimus. Šalia – derinių su brandintais lietuviškais sūriais, rūšiniais vynais ir kitais gurmaniškais skanėstais siūlantys lietuviško sūrio namai „Džiugas“, savo terasoje kviečiantys pasimėgauti ir ledais. O jei pasiilgote saldžių akimirkų, tuomet būsite laukiami kepyklėlės „Crustum“ terasoje, kurioje konditerijos asortimentą papildo kas rytą kepamos bandelės. Jų kvapas kuria šventiško skonio nuotaiką kartu su čia pat skrudinamų pupelių aromatu, o gardi vietoje kepama duona bei gurmaniški sumuštiniai praskaidrina dieną kiekvienam išalkusiam.