„Vilniaus vorų“ rekordas – 60 000 kv. metrų!

27 August, 2024

Maskuojančius tinklus pinantys „Vilniaus vorai“ vasaros pabaigos atmintinas datas pažymėjo itin prasmingai.

Rugpjūčio 23-iosios, Baltijos kelio dienos, vakarą „Vilniaus vorų“ savanoriai nupynė du tinklus, o rugpjūčio 24-ąją, minėdami Ukrainos nepriklausomybės dieną, net tris! Ir tas trečiasis šeštadienio tinklas simboliškai pervertė „Vilniaus vorų“ statistikos „skaitiklį“ į 60 000 kv. metrų. Taigi nuo 2022-ųjų balandžio mėn. „Vilniaus vorai“ iš viso jau nupynė 6 ha maskuojančių tinklų.

„Vilniaus vorų“ tinklai pasklidę po visą Ukrainos frontą ir yra labai vertinami. Tinklų paklausa didžiulė, tad „Vilniaus vorai“ nuolat laukia Jūsų pagalbos. Kiekviena pora rankų padaro dalį labai reikalingo darbo! Kiekvienas kvadratinis metras tinklo padeda išsaugoti Ukrainos karių gyvybes.

Taip pat labai reikalinga finansinė parama – joks fondas šios veiklos nefinansuoja, veikla vystoma išimtinai iš suaukotų lėšų. Už bet kokį Jūsų indėlį ir palaikymą „Vilniaus vorai“ nuoširdžiai dėkoja vardu tų, kurie negali patys tiesiogiai Jums padėkoti. Tačiau galite pajusti tą dėkingumą, apsilankę „vorų“ dirbtuvėse – jų sienas puošia daugybė padėkų ir vėliavų su karių parašais.

„Vilniaus vorai“ darbuojasi prekybos centro CUP 4-ajame aukšte (įėjimas šalia parkingo). Savanoriai tinklų pinti renkasi kiekvieną darbo dieną 18-21 val. Ateikite! Nors valandai – dviems.

Daugiau informacijos visuomet galite rasti: https://vilniausvorai.lt

Prisijunkite Facebook: Vilniaus vorai

https://www.facebook.com/groups/367848608589396/

Kartu iki pergalės! Разом до перемоги!


„Vilniaus vorų“ rekordas – 60 000 kv. metrų!