Tegul skraido meilės drugeliai!

26 January, 2022 Rūta

Meilė – tai spalvingas, įkvepiantis ir nepaprastai gražus jausmas. Jis, kaip ir džiunglių gamta, svaigina ir įtraukia. Būtent todėl saldainių fabrikas „Rūta“ pristato ryškią it džiunglės gaminių liniją, skirtą šv. Valentino dienai.

Asortimente rasite du nuostabius šokoladinių saldainių rinkinius: širdelės formos „Myliu“ ir unikalios, išsiskleidžiančios konstrukcijos, kubo formos „Meilės drugelių“. Taip pat, išskirtinį juodąjį šokoladą su braškėmis „Myliu!“ – tai širdies formos šokoladas, papuoštas liofilizuotais braškių gabalėliais, kurie gaminiui suteikia saldžiarūgščio skonio ir traškumo. 

Šv. Valentino dienai skirtame asortimente taip pat rasite ir dražė gaminius. Traškūs migdolai su Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais bei 4 nepriekaištingai suderintų skonių dražė „Žara“ pateikiami nuostabaus grožio, širdies formą primenančioje dėžutėje su džiunglių motyvais. O ieškantiems saldžios mažos dovanėlės puikiai tiks pieninio šokolado plytelės, papuoštos net 5 skirtingomis etiketėmis su romantiškais užrašais: „Meilė – kai realybė geresnė už sparnus!“, „Meilė – geriausias įkvėpimo šaltinis!“, „Tikra meilė neturi baimės!“, „Meilė – tai priežastis šypsotis!“, „Meilė – tobula savo netobulumu...“.

Visus šiuos ir kitus gaminius galite įsigyti visose firminėse parduotuvėse „Rūta“ ir e-ruta.lt